Välkommen till Sandslån och vårt traditionsrika brännvinsbord!

Låt oss bjuda in dig till en smakupplevelse fylld av julens härliga smaker och atmosfär. På Sandslån dukar vi upp ett klassiskt brännvinsbord där sill, lax, svartrökt skinka och många andra delikatesser väntar – självklart ackompanjerat av drycker som gör högtiden komplett.

Bokningsbara tider:
November

  • Kl. 11:00-15:30:
  • 28:e

  • Kl. 17:00-21:00:
  • 23:e

  • 29:e

  • 30:e

December

  • Kl. 11:00-15:30:
  • 5:e

  • 12e

  • Kl. 17:00-21:00:
  • 6:e

  • 7:e

  • 12:e

  • 14:e

Välj den tid som passar dig bäst och låt oss skapa en minnesvärd stund tillsammans. Vi ser fram emot att få välkomna dig till Sandslån och en jultradition som både värmer och smakar gott!

Boka nu för att säkra din plats.


Skrolla ner för att boka.

Traditionen med brännvinsbordet går långt tillbaka och var en självklar del av de äldre julbordens upplägg, där människor samlades för att fira och höja ett glas med snaps i goda vänners lag. Brännvinsbordet var också föregångare till dagens smörgåsbord, vilket gör denna måltid både historisk och smakrik.


Brännvinsbordets historia

Brännvinsbordet var traditionellt serverat mellan 1500-talet och slutet av 1800-talet och var en festmåltid där snaps, sill och andra tillbehör var i fokus. Denna tradition lever vidare på vårt brännvinsbord, där både smak och historia står i centrum.


                                  Gör en reservation